Bøf Lindstrøm

Bøf Lindstrøm er - desværre - en af de mindre kendte bøfvarianter. Hvor nogle hævder, at navnet stammer fra en norsk ekspeditionsrejsende, peger andre på en svensk restauratør. Endda er der et tredje bud: En officer fra Rusland.

  • 4 lækre bøf lindstrøm klar til at blive spist.

Til 4 personer

Det hårdkogte æg skæres i små stykker, som mikses sammen med kødet.

Rødbederne skæres også i små stykker, persille og løg snittes. Ønskes det, kan løget steges lidt. Rødbeder, persille, kapers, løg samt det ukogte æg røres sammen med kødblandingen.

Det laves til fire bøffer, som lægges i rasp (på hver side), før de steges i ca. 4-5 min. på begge sider.

Lav kogte kartofler til samt salat. Drys med salt og peber.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.