Grillede kæmperejer

Grillede kæmperejer er et let alternativ (eller supplement) til det mere bastante kød, der ofte kommer på grillen. Serveret med hjemmelavet mayo, persille og syrlig citron, fremstår retten flot og fuldendt.

  • Kæmperejerne får ekstra aroma på grillen.
  • Anret rejerne smukt og simpelt med mayo og citron.

Ingredienser

Marinade

Mayonnaise

Tilbehør

Fjern rejernes hoved og skal, undtagen ved halestykket. Brug en spids kniv til at tage den sorte tarmstreng fra. Rens rejerne i vand og lad dem tørre let.

Pres hvidløget og miks det med salt, peber og olie i en skål. Læg rejerne i blandingen og lad dem hvile på køl i ca. en time.

Lav mayonnaisen i mellemtiden. Pisk æggeblomme, sennep og cayennepeber sammen. Hæld gradvist olie i og pisk det med. Pres hvidløg og kom det i sammen med citron og salt efter smag.

Stik rejerne på spid (3 på hvert) og grill dem på begge sider i nogle minutter. Server kæmperejerne med den hjemmelavede mayo, citronbåde og persille.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.