Spaghetti carbonara

Æggeblanding, ristet bacon og spaghetti drysset med parmsanost før servering. Rent himmerige.

Ingredienser

Kog spaghettien al dente i letsaltet vand tilsat lidt olie. Skær bacon i små terninger og rist dem gyldne i 2 spsk. olie ved svag varme. Pisk æggene sammen med mælk, revet muskat, salt og peber.

Hæld den velafdryppede, varme spaghetti på panden til fedtstoffet og bland godt rundt.

Tag panden fra varmen. Hæld æggeblandingen over spaghettien og rør godt rundt. Æggemassen skal lige akkurat stivne uden at blive for fast. Drys med revet parmesanost og server straks.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.