Lækker fiskesuppe

Hvidvin koges og der laves en skøn suppe med fisk og muslinger, som serveres rygende varm

Til 4 personer

Sæt hvidvinen til at koge i en gryde. Rens muslingerne, og damp dem i vinen, til de har åbnet sig. Tag dem op, og pil muslingerne ud af skallerne. Kom finthakket soltørret tomat, safran, fiskefond og fløde ved. Lad suppen koge ind, til konsistensen er god og smagen koncentreret. Skær porre og gulerødder i tynde strimler (julienne), og kom dem i suppen. Tilsæt fisken, og lad suppen trække på kogepunktet ca. 5 minutter. Tilsæt muslingerne, og server suppen rygende varm.

Indsendt af
d.
17.05.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.