Shawarma m/ pitabrød

Du kender sikkert bedst shawarma som færdiglavet fast-food. Lav det nemt selv og oplev retten på en ny måde. Marineret i en krydret blanding af syrlig citronsaft og garam masala bliver de tynde strimler oksekød ekstra appetitlige.

  • Pitabrød med et strejf af indien.

Til 1 person

1. Kødet skæres i tynde strimler og marineres så i garam masala og citronsaft med lidt salt. Lad kødet ligge i marinaden i køleskab i et par timer.

2.Steg kødet i lidt olie.

3.Bland youghurt og sesampasta.

4.Fordel grøntsagerne og kødet i pitabrødet og hæld youghurtdressingen i.

Indsendt af
d.
01.11.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.