Bulgursalat med tomat og agurk

Bulgur giver fylde til salaten, så den ikke bare ser flot og farvestrålende ud, men også mætter. Den laves med ingredienser de fleste kan lide, også børn og kræsne sjæle. Den syrlige dressing med citron og mynte tilføjer en fin friskhed.

  • Her er bulgursalaten serveret sammen med honningmarineret kylling.

Til 4 personer

Bulguren skylles og koges efter anvisningen på posen. Lad den køle af, mens vandet drypper af.

Peberfrugt og tomater snittes i fine tern. Agurkens skræl fjernes, inden også den snittes i tern. Løg og persille snittes. Pluk blade af salaten og læg dem i bunden af skålen. De resterende grøntsager blandes med bulguren og kommes over. Bland salt, citronsaft, olie og mynte. Kom blandingen ud over salaten. Den skal stå i omkring 10 min. inden servering, så dressingen kan nå at trænge ind.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.