Æblekage i bradepande

Virkelig skøn æblekage, som er lavet i en bradepande, så der er nok til at stille mange menneskers kagesult. Kagen har en dejlig svampet konsistens, og så er den utrolig nem at lave.

  • Super svampet æblekage bagt i en bradepande, så der er nok til mange
  • Kanelen på toppen giver kagen et skønt lille pift.

Til 1 bradepande

Skræl æblerne, og fjern kernehuset. Skær herefter æblerne i både, og sæt dem til side. Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Tilsæt det smeltede smør og mælken i under omrøring. Bland herefter mel og bagepulver i æggeblandingen, og hæld dejen i en smurt bradepande (ca. 30 x 40 cm).

Læg æblebådene på dejen, og drys kanel og sukker over. Bag kagen ved 200 grader i 20-25 min. ved almindelig ovnvarme.

Indsendt af
d.
05.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.