Nem æbletærte med kanel og smuldredej

Virkelig nem og lækker æbletærte med kanel og en hurtig smuldredej med havregryn, mel, smør og sukker.

  • Et stykke æbletærte serveret med creme fraiche.
  • Smuldrejen er fordelt over æblerne.
  • Den varme æblekage er lige kommet ud af ovnen.
  • En af de nemmeste og lækreske opskrifter på crumble.

Til 6 personer

Skræl æblerne og skær dem i både. Læg æblebådene i et smurt tærtefad, og drys kanel over.

Alt smør, sukker, mel og havregryn sammen i en skål, og smuldr dejen som over æblerne.

Bag æbletærten ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til den er gylden. Den er blød når den kommer ud af ovnen, men når den lige køler lidt af, så bliver dejen dejligt sprød.

Server f.eks. med creme fraiche, is eller flødeskum.

Indsendt af
d.
25.04.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.