Lakseroulade

Laks og spinat er nærende og velsmagende hver for sig, men heldigvis går det også fantastisk godt i spænd. Æg fungerer som bindemiddel, mens hytteosten giver et dejligt, cremet touch. Resultatet er både sundt, delikat og dekorativt.

  • Denne opskrift er velegnet til forret.

Ingredienser

Fedtfattig

Pres vandet ud af den optøede spinat i et dørslag.
Pisk spinat og æg sammen, og krydr med salt og peber.

Læg dejen i en stor firkant på bagepapir på en plade.
Bag i ovnen i ca. 8 min. ved 200 grader.

Skær laksen i små stykker, og bland det med hytteost. Smag det til med salt og peber, og smør det ud på den bagte spinatbund. Rul det sammen til en pæn lakseroulade.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.