Lakseroulade

Laks og spinat er nærende og velsmagende hver for sig, men heldigvis går det også fantastisk godt i spænd. Æg fungerer som bindemiddel, mens hytteosten giver et dejligt, cremet touch. Resultatet er både sundt, delikat og dekorativt.

  • Denne opskrift er velegnet til forret.

Ingredienser

Fedtfattig

Pres vandet ud af den optøede spinat i et dørslag.
Pisk tre æg sammen med spinaten.
Læg dejen i en stor firkant på bagepapir på en plade.
Bages i ovn ca. 8 min. ved 200 grader.

Laksen skæres i små stykker og blandes med hytteost. Dette smøres ud på den bagte spinat. Dejen rulles sammen til en roulade.....UHM!

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.