Lakseroulade

Laks og spinat er nærende og velsmagende hver for sig, men heldigvis går det også fantastisk godt i spænd. Æg fungerer som bindemiddel, mens hytteosten giver et dejligt, cremet touch. Resultatet er både sundt, delikat og dekorativt.

  • Lakserouladen er lavet med spinat og fyldt med røget laks og hytteost
  • Denne opskrift er velegnet til forret.
  • Lækre stykker lakseroulade

Til 1 stk

Fedtfattig

Klik her og få e-kogebogen med de lækreste forretter.

Pres vandet ud af den optøede spinat i et dørslag.
Pisk spinat og æg sammen, og krydr med salt og peber.

Smør dejen ud i en stor firkant (ca. 30 x 35 cm) på bagepapir på en plade.

Bag den i ovnen i ca. 8 min. ved 200 grader, og lad den derefter køle helt af, og fjern forsigtigt bagepapiret. Det kan godt sidde lidt fast.

Fordel laksen på spinatbunden, og smør hytteost på. Krydr med salt og peber, og rul hele herligheden sammen til en pæn lakseroulade.

Skær den i skiver, og server.

Tip:
Lakserouladen kan skæres ud i 20 skiver. Hvis den serveres som forret, skal man beregne 2-3 skiver pr. person, og hvis det er til hovedret, skal man regne med det dobbelte.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.