Kylling på bund af rodfrugter

Kom på toppen med kylling på en bund af rodfrugter. En fantastisk hverdagsret, som er både ukompliceret at tilberede og spækket med sunde, velsmagende rodfrugter samt krydrede stykker af kylling med et diskret, syrligt anstrøg.

  • Dejlig mad med kylling og rodfrugter.

Til 4 personer

tilbehør

Skræl rodfrugterne og skær dem i middeltykke skiver. Læg skiverne i et ildfast fad og bland dem med olivenolie. Krydr med salt og peber.

Læg kyllingestykkerne ovenpå rodfrugterne. Dryp kyllingen med citronsaft og krydr stykkerne med salt, peber og rosmarin.

Steg kylling og rodfrugter i ovn ca. 1 time ved 210 gr. eller indtil kyllingen er gennemstegt og skindet er gyldent og sprødt.

Server med godt brød og friske grønne bønner.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
02.02.05.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.