Pasta og laks med rodfrugter, svampe og estragon

Cremet pastaret med laks, rodfrugter, rødløg og svampe. En nem og hurtig efterårsret.

  • Nem mad med frisk pasta, laks og grøntsager.

Til 2 personer

Fedtfattig

Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Hak rødløget. Skær svampene i kvarte.
Svits rodfrugter, rødløg og svampe i lidt olie på en pande. Tilsæt fløden.

Lad saucen koge op. Smag til med estragon, salt og peber samt citronsaft.

Skær laksefileterne i mundrette stykker. Kom stykkerne ned i saucen, og lad dem simre med i 10 minutter minutter.

Kog pastaen efter pakkens anvisning. Vend den kogte pasta i saucen, og server retten straks.

Indsendt af
d.
30.09.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.