Vegetarret

Til tomatsaucen er der brugt tomatpassata som er purerede tomater. Det kan købes færdiglavet i de fleste butikker eller man kan lave det selv ved at blende tomater sammen med krydderier og give det et opkog.

  • Vegetarretten anrettet på den kogte pasta.

Til 1 person

Fedtfattig

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Gør bønnerne i stand, snit dem i passende stykker, og lad dem simre i letsaltet vand, i cirka 7-10 minutter.

Snit de sorte oliven. Hak løg og svits det i olie og chili. Tilføj tomatpassata og lad det simre i 3-5 minutter. Tilsæt ketchup og oregano.

Krydr med salt og peber, og kom til sidst de afdryppede bønner, og de snittede oliven i sovsen.
Hæld sovsen over det afdryppede pasta.

Indsendt af
d.
16.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.