Kyllingesuppe - Opskrift på kyllingesuppe

Populær opskrift på kyllingesuppe. Ingredienserne inkluderer kylling og udvalgte grøntsager. En opskrift som alle kan lave.

  • Denne mængde giver en lille forret til 2 personer. Hvis kyllingesuppen skal serveres som hovedret bør du lave dobbelt portion.

Til 2 personer

pynt

Fedtfattig

Kyllingen skæres i mindre stykker. Løget skæres i både. Bladsellerien skæres i strimler. Bland kyllingestykker, bladselleri, løg, peberkorn og persillekviste i en gryde, og hæld hønsebouillon på.
Bring det i kog og skum kyllingesuppen. Læg låg på gryden og lad suppen koge i tre kvarter.

Kyllingestykkerne tages op og grøntsagerne sies fra. Bring suppen i kog, bræk spaghettien i mindre stykker og kom den i suppen. Lad det koge i 10 minutter. Eventuelt skind og ben fjernes fra kyllingen og store kyllingestykker skæres i mindre stykker. Kom kyllingestykkerne tilbage i suppen og smag til med salt og peber.

Gryden tages af varmen. Æggeblommen piskes sammen med citronsaft og dette blandes derefter i suppen.
Skræl guleroden, skær den i strimler og anret i kyllingesuppen i tallerkener med gulerodsstrimler og persille som pynt.

Indsendt af
d.
18.03.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.