Kylling og karry suppe

Nem og spændende suppe med en let krydret karrysmag. Den har en cremet konsistens og et godt bid i form af kylling og ferskenstykker. Fersken vil for nogen være uvant i suppe, men brillere her med sin milde sødme.

  • En lun skål suppe med karry og saftige chunks af kylling og fersken.

Til 5 personer

Kom ¼ af glasset med karry i en gryde og tilsæt løg. Lad løget blive lidt blød og tilsæt derefter tomater. Lad det simre lidt og tilsæt tomatpuré, hvidløg, fløde og bouillon. Lad det simre i 10 minutter. Steg kyllingen i mens og krydr dem med salt. Tilsæt ferskner, ferskensaft og kylling i suppen og servér med godt brød.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.