Mexicansk julesalat

Inspirationen til denne julesalat er hentet i Mexico. En anderledes salat med bl.a. rødbede, æble, appelsin og peanuts.

  • Du kan også prøve den mexicanske julesalat sammen med traditionel dansk and.

Til 2 personer

Skræl rødbeden hvis den ikke allerede er det. Skær den i tern. Skær ligeledes æblet i tern.
Skræl appelsinen og del den i både. Skær appelsinbådene i halve.

Skræl jicamaen/kålrabien/majroen og skær den i meget tynde stave på størrelse med tændstikker. Brug evt. et mandolinjern.

Bland rødbede, æble, appelsin og jicama med peanuts i en salatskål.

Blend halvdelen af kernerne fra granatæblet sammen med creme fraiche, sukker og appelsinsaft til en cremet dressing. Hæld dressingen over julesalaten og bland det godt sammen.

Lad julesalaten trække i køleskabet indtil servering. Det mørner jicamaen/kålrabien/majroen lidt. Drys med flere kerner fra granatæblet inden servering.

Indsendt af
d.
19.11.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.