Hummer i hvidløg og fløde

Hummer med fløde og hvidløg tager kun nogle minutter at lave, men den smager guddommeligt. Du kan servere den i små portioner som forret, eller som hovedret med tilbehør.

Ingredienser

Kom hvidløget i 1 spiseskefuld olie.
Steg hummeren i 100 gram smør, ved høj varme. Læg hummeren til side og hæld fløden på panden. Kog den halvt ned. Tilsæt hvidløgsblandingen. Læg hummeren tilbage på panden og kog dette i cirka 1 minut.
Steg svampene i 100 gram smør, krydr med salt, peber og hakket persille.
Anret svampene på et fad og hæld hummeren over.

Indsendt af
d.
14.10.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.