Oksesteg med portvinssovs

Lav oksesteg med portvinssovs fra bunden - enhver kan være med. Oksestegen krydres friskt og steges lige som du ønsker. Vin og fond skaber nemt en god dybde i sovsens smag, så her er ikke brug for et hav af ingredienser.

  • Portionsanret gerne oksestegen med portvinssovs og tilbehør.

Ingredienser

Portvinssovs

Skær kødet i 4 stykker. Steg det ved høj varme, i smør. Krydr med timian, rosmarin, salt og peber. Tag panden af varmen og lad kødet trække lidt. Stegetiden er efter smag.

Hak løget og brun det i smør, i en gryde. Tilsæt balsamico og lad det koge ned til 3/4. Tilsæt dernæst portvin og lad det koge ned. Kom fonden i og kog sovsen til den har passende konsistens. Sigt saucen ned i en skål og tilsæt lidt salt.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.