Rejecocktail

Populær opskrift på en fantastisk og frisk rejecocktail.
En klassisk forret, som pynter på alle borde.

  • Rejecocktail kan gøres meget dekorativ.

Til 4 personer

Skræl mangoen og skær frugtkødet i mundrette stykker. Skyl salaten. Skær den træede ende af de grønne asparges og kog dem i 2 minutter. Skær dem dernæst i mundrette stykker når de er kølet af. Skær avocadoen midt over, fjern stenen og tag frugtkødet ud med en ske. Skær det i passende stykker.
Lav dressingen af creme fraiche, saften fra ½ limefrugt, sød chilisauce samt salt og peber.
Hæld lidt af dressingen i bunden af 4 cocktailglas. Bland rejer, mango, salat, asparges og avocado, og kom det i glassene. Top evt. af med lidt mere dressing og en limebåd.

Indsendt af
d.
13.02.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.