Rejecocktail med grapefrugt

Rejecocktailen er en festlig forret, som især har været populær i Danmark siden 1980'erne. Den findes i utallige varianter og fordelen ved denne er, at den syrlige og let bitre grapefrugt giver et godt modspil til de milde rejer og den sødlige, cremede dressing. Flot, farverig ret, som med garanti ikke slår fejl.

  • Rejecocktailen blandes i en skål inden den anrettes.
  • Kan f.eks. anrettes vha. madringe, men er flottest i cocktailglas.

Til 8 personer

Dressing

Pres rejerne fri for lage og kom dem i en skål.

Hak skalotteløgene fint og kom dem i skålen sammen med hakket dild og salat.

Skær skrællen af grapefrugterne og skær små både/fileter af frugtkødet ud mellem hinderne. Skær bådene i mindre stykker. Kom dem i skålen sammen med ærterne.

Hvis der er lidt overskydende frugtkød på de afskårne skræller, så pres saften ned i skålen.

Bland forsigtigt rejecocktailen sammen. Lad den evt. trække et par timer i køleskabet inden servering.

Lav dressingen ved at blande græsk yoghurt, ketchup, paprika og sukker. Smag til med salt og peber.

Servér rejecocktailen og dressingen i cocktailglas eller anret vha. madringe på en tallerken.

Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.