Afrikansk kylling

Prøv denne opskrift på Afrikansk kylling den smager rigtig godt.

  • Lækker afrikansk risret med kylling og masser af smag.

Ingredienser

Krydr kyllingen med salt og peber. Varm olien i en tykbundet gryde med låg og brun kyllingen på alle sider. Læg kyllingen på en tallerken. Skru ned for varmen og lad løget simre i olien, i 5-8 minutter, uden at brune den.

Kom hvidløg, chili, ingefær og tomater i en blender og blend dem godt sammen. Hæld blandingen i gryden. Rør kogende vand og fond sammen og hæld det i gryden. Tilsæt kyllingen og lad det hele simre i 10 minutter. Tilsæt ris og kom låg på gryden. Lad det simre ved svag varme, i 10 minutter til. Skær peber i strimler og kom dem i gryden. Lad det simre i 10 minutter til, eller indtil risene er kogt. Tilsæt spinat og lad det varme i 1-2 minutter. Smag til og servér med brød.

Indsendt af
d.
25.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.