Lammekølle med fyld

Gør noget ekstra ud af middagen og fyld din lammekølle med velsmag. Kraftfulde ingredienser som soltørret tomat, spinat og friske krydderurter tilfører kødet spændende nuancer. Med feta får det også et cremet touch.

  • Fyldet ligger skjult i kødet som en skøn overraskelse.
  • Der er mad nok i lammekøllen til et helt selskab.

Ingredienser

Fyld

Rens lammelåret. Skær knoglen ud og rul låret ud. Skær fine snit i kødet indvendig og gnid det med olie, salt og peber. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål. Smør fyldet på kødet og fold kødet sammen. Luk med grillpindene. Knæk enderne af pindene af, så de ikke brænder.

Pensl låret med olie en gang i mellem, men det grilles. Drys med salt og peber. Grill i cirka 60 minutter. Vend kødet om en gang i mellem. Fjern pindene inden det serveres.

Indsendt af
d.
25.06.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.