Italiensk lasagne

Rigtig god og mættende lasagne som den laves mange steder i Italien. Man kan også tilsætte grøntsager hvis man ønsker det.

  • En god lasagne rig på smag.

Ingredienser

Bechamel sauce

Varm olien i en gryde og tilsæt hakket løg og gulerødder skåret i mindre stykker. Lad dette simre i olien i nogen minutter før kødet tilsættes og brunes. Derefter hældes pastasovs i og smages til med salt og peber. For at opnå en ekstra god smag kan man også tilsætte lidt hvidvin i stedet for noget af pastasaucen. Lad det småkoge i 15 minutter.

Bechamelsovsen laves ved at smelte smør i en gryde og derefter røres hvedemelet i. Så skal mælken tilsættes lidt efter lidt mens man samtidig rører godt rundt. Pas på at sovsen ikke bliver for tyk eller tynd. Er den for tyk kan der tilsættes mere mel og hvis den er for tynd kan du tilsætte lidt smeltet smør rørt sammen med hvedemel. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Lasagnen laves i en smurt form og man starter med et lag lasagne plader. Dæk pladerne med kødsovs, bechamelsovs, revet parmesan og nogen få klatter smør. Fortsæt med at lægge lag i denne rækkefølge indtil der ikke er mere af ingredienserne.

Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i ca. en halv time.

Indsendt af
d.
20.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.