Lasagne med spinat og skinke

Virkelig nem og skøn lasagne med masser af spinat og skinkestrimler samt en lækker sauce af hytteost. Skal det gå ekstra hurtigt, kan du erstatte den hjemmelavede tomatsauce med en færdiglavet af slagsen. Så kan du have lasagnen klar på et øjeblik.

  • Skøn lasagne med grønt spinat og masser af skinke.
  • Lasagnen får en lækker gylden overflade

Til 4 personer

Fedtfattig

Forvarm ovnen til 200 grader.

Hak løg og hvidløg fint, og steg det på en pande med lidt olie, til løgene er nærmest gennemsigtige - de må endelig ikke tage farve. Tilsæt tomater, oregano, basilikum, sukker og bouillonterning, og kog det op. Lad det simre 10-15 minutter.

Blend imens hytteosten med æg, og krydr med salt og peber. Smag også tomatsaucen til med salt og peber.

Kom 1/3 af tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad, og fordel 1/3 af skinkestrimlerne ovenpå. Knug det overskydende vand ud af den optøede spinat, og kom 1/3 af det ovenpå tomatsaucen og skinkestrimlerne i fadet. Fordel til sidst også 1/3 af hytteostblandingen ovenpå, og top med lasagneplader. Fortsæt sådan med de to sidste lag.

Sæt fadet i ovnen, og bag lasagnen i 30-35 minutter.

Indsendt af
d.
15.06.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.