Rødbedesalat

En fantastisk opskrift på rødbedesalat, hvor rødbederne skæres i tern og kommes i ovnen og dernæst blandes med æble, persille og sesamfrø.

  • En dekorativ og velsmagende rødbedesalat.

Til 2 personer

Skræl rødbederne og skær dem i grove tern. Kom dem i en plasticpose og hæld halvdelen af olien i. Så er det nemt at fordele olien på rødbedeternene.

Fordel ternene på en bageplade med bagepapir. Drys med salt og peber, og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. Lad ternene køle af.

Hak persillen. Skræl æblet og skær det i grove tern (husk at fjerne kernehuset). Dryp citronsaft over æbleternene, så de ikke bliver brune.
Bland rødbede- og æbleternene sammen med persille og resten af olien.

Rist sesamfrøene let på en tør pande og drys dem over rødbedesalaten ved servering.

Indsendt af
d.
22.02.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.