Indisk kyllingeret

En herlig kyllingeret som den laves i Indien med dejlige krydderier og grøntsager til.

  • Klassisk indisk kyllingeret.

Til 4 personer

Varm fedtstoffet i en gryde og "brænd" karryen af heri. Skær kyllingekødet i mundrette stykker og brun det på alle sider. Hak løg og skær peberfrugten i tern. Kom det i gryden og lad det svitse et par minutter. skræl rodfrugterne, skær dem i tern og kom dem i gryden.

Skær fignerne i strimler på langs, og put dem i gryden sammen med kardemomme og kanel.

Tilsæt kokosmælk og hæld bouillon i til det dækker kødet og grønstsagerne. Lad retten simre under låg i 1½ time. Tilsæt garam masala og evt. cashewnødder. Smag til med salt.

Server med ris eller naanbrød.

Indsendt af
d.
28.07.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.