Bagt havkat med topping og rygeostcreme

En dejlig og enkel opskrift på bagt havkat med rygeostcreme og persilletopping.

  • En tallerken med havkat, kartofler og rygeostcreme.

Ingredienser

Rygeostcreme

Skær fiskestykkerne over, hvis de er store.

Læg fiskestykkerne på bagepapir i et ovnfast fad, og krydr med salt og peber.

Pres hvidløget og hak persillen. Riv citronskallen og parmesanosten (hvis den ikke allerede er revet). Bland rasp sammen med hvidløg, persille, citronskal, parmesan, olivenolie, salt og peber.

Kom raspblandingen ovenpå fisken. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Rør rygeost og mælk sammen. Krydr med salt og peber. Skær radiserne i kvarte.

Indsendt af
d.
15.05.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.