Pasta med chorizopølse

Savner du smagen af sydens sol og gerne vil supplere din pasta med noget ekstra lækkert, skal du prøve denne pastaret med chorizopølse.
Chorizo er en spansk saltet paprikasalami lavet på hakket svinekød, som er perfekt til tapasbordet, pizzaen eller som ingrediens i denne skønne pastaret med grøntsager.

  • En pastaret med grøntsager og chorizopølse.

Til 2 personer

Pil eventuelt papir af chorizopølsen, og skær den i tynde skiver. Steg skiverne i lidt olie i en gryde.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hak løgene. Flæk squashen på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær squash og peberfrugter i grove tern.

Kom løg, squash og peberfrugt ned i gryden og lad det svitse med et øjeblik inden de hakkede tomater tilsættes. Lad retten simre indtil pastaen er færdig, og smag til med salt og peber inden servering.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
03.08.12.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.