Stegte kyllingelår med pastasalat

Kyllinglår bliver ekstra gode når de lige marineres eller vendes i rasp, her er kyllingelårene vendt i en god blanding af rasp, parmesantost og sesamfrø.

  • De lækre kyllingelår og pastasalaten.

ylettedressing

kyllingelår

pastasalat

pynt

tilbehør

Lav dressingen ved at blande ylette, ketchup, chilisauce og sukker sammen i en skål. Smag til med lidt salt og peber inden karsen til sidst vendes i. Dressingen stilles i køleskabet i mindst en halv time.

Kyllingelårene skylles og tørres med køkkenrulle. Pisk ægget i en skål og bland de resterende ingredienser sammen i en anden skål. Tag et lår ad gangen og dyp først i æg og dernæst i raspblandingen. Placer i et smurt ovnfast fad.
Steg midt i ovnen i cirka 50 min ved 200°C (eller indtil de er gennemstegte).

Imens laves pastasalaten ved først at koge pastaen og dernæst skylle den kogte pasta i koldt vand. Lad det dryppe af og vend det så i ylettedressingen.

Server sammen med kyllingelårene. Pynt med lidt frisk cherrytomat og agurk.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.