Pasta i champignonsauce

Hvem siger, at et lækkert aftensmåltid skal være besværligt? I denne pastaret med champignonsauce suppleres pastaen med nogle af de ting, der klæder den bedst: Flødesauce, løg, stegte champignon samt et dekorativt drys persille.

  • Kan også serveres til andet kød i stedet for bacontern.

Ingredienser

1.Skræl og hak rødløgene. Smelt smørret i en kasserolle og kom løgene i.
2. Halver champignonerne og læg dem ned til rødløgene. Lad dem stege i ca 3 min.
3. Hæld grøntsagsbouillonen i. Lad sovsen koge forsigtigt uden låg i 5 min.
4. Hæld piskefløden i sovsen og lad det koge i yderligere 5 min.
5. Steg imens baconterningerne og kog pastaen.
6. Hæld den kogte pasta i sovsen og læg baconterningerne og persillen på toppen.
7. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.