Fyldt kyllingefilet i ovn

Super simpel opskrift på fyldt kyllingefilet bagt i ovnen med cremet flødeost og bacon. Hvis man sørger for at vikle baconen grundigt rundt om kødet, undgår man, at flødeosten flyder ud, og baconen bliver dejligt sprød udenpå.

  • Dejlige fyldte kyllingefileter, der er fyldt med ost og bagt i ovnen
  • Sådan lægger du snittet i kyllingebrysterne, når de skal fyldes.
  • Fileterne spændes op med bacon
  • Baconen bliver helt sprød, når kyllingefileterne bages i ovnen

Til 4 personer

Lav en lomme i hver kyllingefilet ved at lægge et snit på langs, så der bliver plads til fyldet (se evt. billederne). Fyld lommerne med flødeosten, og krydr med peber.

Vikl 3 stykker bacon om hver kyllingefilet, og læg dem i et ovnfast fad, der enten er smurt godt med smør eller dækket med bagepapir.

Kom de fyldte kyllingefileter i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, hvoraf de sidste 10 minutter er ved grill, så baconen bliver sprød. Hold øje med dem, da bagetiden afhænger lidt af ovnen.

Indsendt af
d.
30.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.