Pesto med hasselnødder

Denne pikante pesto med basilikum og hasselnødder kan bruges til alt lige fra pasta eller kartofler til en lækker sandwich. De ristede nødder, den friske basilikum og den skarpe smag af hvidløg skaber en udsøgt dressing.

  • Den grønne hasselnøddepesto er klar til servering.

Til 4 personer

Rist hasselnødderne på en tør pande, til de begynder at tage farve. Tag dem af varmen, og lad dem køle af.

Skyl basilikummen, og skær parmesanosten i mindre stykker. Pil hvidløget, og skær det ligeledes i mindre stykker.

Blend hasselnødder, basilikum, parmesan, hvidløg, olie og citronsaft sammen i en minihakker, foodprocessor eller med en stavblender.

Smag pestoen til med salt og peber. Den kan spises med det samme eller holde sig i køleskabet i en uges tid, hvis den opbevares i en tætlukkende beholder.

Indsendt af
d.
24.03.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.