Indbagt pizza med spaghetti og kødsovs

Kan du heller ikke vælge imellem pizza og spaghetti med kødsovs, når du har lyst til italiensk mad? Så kombinér dem, og lav en lækker og sprød indbagt pizza. Hvis du har rester af kødsovs i køleskabet, kan du også nemt trylle dem om til en lækker indbagt pizza.

  • Den færdige pizza.
  • Æltet dej klar til hævning.
  • Udrullet pizzadej med spaghetti og kødsovs.
  • Sammenfoldet indbagt pizza.

Til 2 stk

Dej

Fyld

Kom det lunkne vand i en skål, og smuldr gæren heri. Tilsæt så olie og salt. Hæld lidt mel i ad gangen, indtil dejen er mættet. Ælt dejen godt, og stil den derefter til hævning et lunt sted i 1 time.

Fyld:
Snit løg og hvidløg fint, og svits dem i olie i en gryde. Kom kødet i, når løgene er klare. Brun kødet, og tilsæt så hakkede tomater, tomatpure og basilikum. Smag til med salt og peber.

Kog spaghettien som angivet på pakken. Hæld vandet fra, og kom det så i op i kødsovsen. Bland det godt sammen.

Del dejen til det ønskede antal pizzaer. Rul dejen ud som en normal pizza, og placer den på et stykke bagepapir, så den er let at flytte. Fordel spaghetti med kødsovs på halvdelen af pizzaen, men ikke helt ud til kanten. Drys ost over kødsovsen. Fold pizzaen på midten, og luk den godt sammen ved at prikke med fingerspidserne i kanten. Bag pizzaen ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Indsendt af
d.
09.04.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.