Indiske fiskefrikadeller

Frisk koriander og krydret karry giver smag til disse lækre, indiske fiskefrikadeller. Gurkemeje er med til at give frikadellerne deres flotte farve, og de pynter virkelig på tallerkenen - eller i madpakken, hvis der skulle være et par stykker til overs.

  • Karry og gurkemeje giver fiskefrikadellerne en flot gul farve.
  • Den indiske fiskefars er lige kommet på panden.
  • De steges på begge sider.
  • Sådan ser de ud inden i.

Til 2 personer

Hak løg og hvidløg fint, og rør det sammen med fiskefarsen i en skål.

Skyl koriander, og hak det. Bland det i farsen sammen med karry, gurkemeje og evt. spidskommen.

Kom smør og olie på panden, og steg de indiske fiskefrikadeller deri ved middel varme, til de er gyldne og sprøde på begge sider.

Server f.eks. med kartofler og raita (indisk agurkesalat), eller se flere idéer til tilbehør her.

Indsendt af
d.
27.08.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.