Italiensk grøntsagsfad

Lad dine smagsløg rejse sydpå til det smukke Italien, og lad dem blive forført af dette ostegratinerede grøntsagsfad, der hylder farverne i det italienske flag.

  • Grøntsagsfad med smeltet ost på toppen.
  • Fadet er klar til at komme i ovnen.
  • Flot og lækkert tilbehør med et italiensk præg..

Til 2 personer

Skyl squash og tomater, og skær dem i ensartede skiver. Skræl kartoflerne, og skær dem ligeledes i skiver.
Pil løget, og skær det i skiver. Hvis nogle af skiverne er meget større end de andre grøntsager, kan det evt. skæres i halve.

Smør et ildfast fad med lidt olie. Læg skiftevis squash-, tomat-, kartoffel- og løgskiver i fadet (taglagt som vist på billedet). Drys timian, salt og peber over.

Bag grøntsagsfadet ved 200 grader i ovnen i 45 minutter. Tag fadet ud, drys revet mozzarella over, og bag retten i yderligere 10-15 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.

Kan serveres til det meste - både italiensk mad og alt muligt andet.

Indsendt af
d.
24.03.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.