Kartofler med stenbiderrogn

Sprøde kartofler, friske stenbiderrogn og creme fraiche går fantastisk godt sammen, og forårsløg sætter prikken over i'et.

Opskriften svarer til en forret for 4 personer eller en frokost for 2.

  • Man kan lige skimte at kartoflerne er gyldne og sprøde.
  • Retten set oppefra.

Til 4 personer

Skrub kartoflerne godt så de kan spises med skræl. Halvér kartoflerne på langs. Smør dem godt ind i olie og krydr med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 210 graders varmluft i ca. 30 minutter eller til de er møre, gyldne og sprøde.

I mellemtiden skæres forårsløget i tynde skiver.

Kom en klat creme fraiche på den flade side af hver bagte kartoffel, og kom dernæst stenbiderrogn på.

Pynt med forårsløg og drys med salt og peber.

Servér straks.

Indsendt af
d.
05.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.