Klatkager af havregrød

Dejlig nemme klatkager lavet på havregrød, æg, sukker og vanilje. De små klatkager smager dejligt med lidt syltetøj eller sirup som et sødt indslag til morgenmad eller brunch, og de kan også serveres som dessert med flødeskum og friske bær.

  • Skøn opskrift på lækre klatkager lavet af havregrød

Til 6 stk

Rør havregrøden sammen med vaniljesukker og sukker. Tilsæt ægget, og rør, til blandingen er ensartet.

Varm en stegepande op, og kom smørret på. Steg klatkagerne gyldne i smørret. De skal have ca. 4-5 minutter på hver side ved middelvarme. Vær lidt forsigtig, når du vender dem.

Server klatkagerne med syltetøj, sirup, friske bær, eller hvad du nu har lyst til.

Indsendt af
d.
27.11.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.