Kylling med lime

Med få ingredienser får din kylling masser af saft og smag. Brug lidt tid på at smage retten til og opnå den perfekte balance mellem salt, surt og sødt. Med fløden får det også en skøn, cremet konsistens.

  • Dekorer til slut kyllingen med lime for et farverigt udtryk.

Til 4 personer

Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem enten hele eller skåret ud i mindre bidder.

Pres limesaften i en skål og riv limeskallen i. Pres hvidløget eller hak det fint og kom det i skålen. Hæld blandingen over kødet. Tilsæt derpå fløde og lad det koge op. Smag til med honning og evt. mere salt og peber. Det må ikke smage surt.

Indsendt af
d.
21.04.14.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.