Kyskager med lakrids

Lad de hjemmelavede kyskager knase sprødt i munden og opløses smeltende sødt på tungen. Dette er klassiske kyskager, som din mormor lavede dem - tilsat lakridssmag! Servér som de er, brug dem som pynt på desserten eller stil dem frem til en børnefødselsdag, hvor de med garanti vil være populære.

Ingredienser

Udstyr

Kom vand og sukker i en gryde og lad det koge op indtil sukkeret er smeltet. Lad sukkerlagen køle helt af.

Pisk æggehviden luftig i en skål. Tilsæt sukkerlagen lidt efter lidt mens der piskes.
Fortsæt med at piske i 10 minutter. Kom lakridsen i og pisk i yderligere 2 minutter.

Fyld blandingen i en sprøjtepose med stjernetylle og tryk små toppe ud på en bageplade med bagepapir. Bag kyskagerne i ovnen ved 110 grader i 75 minutter.

Opbevar i en lufttæt beholder.

Indsendt af
d.
12.02.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.