Løgringe med bacon i ovn

Bløde og sødlige løgringe akkompagneret af sprød og lækker bacon. Mums, det er lige en snack for en baconelsker – og så gør det jo ikke noget, at de er supernemme at lave.

  • Lækre og sprøde løgringe i baconsvøb.
  • Vikl bacon rundt om løgringene, og bag dem i ovnen.

Til 7 stk

Pil løget, og skær det ud i tykke ringe på 1,5 cm. Fjern midten af løgringene – du skal kun bruge de yderste lag. Gem evt. overskydende løg til en anden ret. Skil lagene fra hinanden, og brug så mange løgringe, som du har baconskiver.

Kom løgringene i en frostpose med hvedemelet, og ryst posen, så melet fordeles godt. Vikl en skive bacon rundt om hver løgring, og læg dem på den bageplade med bagepapir.

Bag løgene i 15-20 minutter ved 200 grader, til løgene er bløde, og baconen er sprød. Servér løgringene med dip af creme fraiche eller som fyld til f.eks. burgere.

Indsendt af
d.
16.08.17.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.