Meatza - opskrift på pizza med kødbund

Meatza er en lækker paleo-inspireret pizza, hvor bunden er lavet af oksekød og grøntsager. Følg opskriften for at få en lækker bund, top derefter med dit yndlingsfyld, og servér som et sundt alternativ til en almindelig pizza.

  • Lækker og sund meatza klar til servering.
  • Her er farsen trykket flad, så den fungerer som pizzabund.
  • Meatza med fyld inden den skal i ovnen.

Til 2 personer

Pizzabund

Fyld

Fedtfattig

Kom oksekød, æg, salt og peber i en skål. Skræl gulerødderne, og riv dem på et rivejern. Vask blomkålen, og riv det. Hak løg og hvidløg fint. Kom revne gulerødder, revet blomkål, løg og hvidløg op i skålen til kødet, og bland det hele godt sammen en til fars.

Kom farsen ud på et stykke bagepapir, og form det til en pizzabund med hænderne. Bag bunden i 15 minutter ved 200 grader – kødet afgiver en del væske, så man kan enten duppe den med lidt papir eller flytte den over på et nyt stykke bagepapir.

Blend hakkede tomater, hvidløg, salt, peber, basilikum og timian til en pizzasauce, eller brug en færdigkøbt.

Rens den røde peber, og skær den ud i stænger. Skyl champignonerne for jord, og skær dem ud i skiver.

Fordel tomatsaucen på kødbunden, og kom rød peber, champignon og majs ovenpå. Drys med ost. Bag pizzaen i ca. 10 minutter ved 200 grader.

Tip: Brug det topping, du bedst kan lide på din meatza.

Indsendt af
d.
22.07.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.