Mørbradgryde

Denne fantastiske opskrift på mørbradgryde er hyggemad, når det er bedst. Mørt kød og bløde champignoner i cremet flødesauce, som kan serveres med alt fra kartofler, til ris eller brød.

  • Klassisk dansk mørbradgryde, der smager af noget.
  • Billede af retten, der simrer i gryden.
  • Ren luksus - både til hverdag og fest.

Til 4 personer

Tilbehør

Afpuds mørbraden (fjern synlige sener og fedt), og skær den i skiver.

Bland hvedemel, salt og peber i en skål eller i en frysepose. Vend mørbradskiverne deri.

Steg baconternene i en gryde ved middel varme. Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle).

Hak løgene, og skær champignonerne i skiver.

Kom mørbradskiverne i gryden, og brun dem i baconfedtet. Tilsæt løg, champignon og paprika. Lad det stege et par minutter.

Tilsæt pølser, hakkede tomater og tomatpure. Lad mørbradgryden koge op, og rør fløden i.

Lad det simre ved svag-middel varme, indtil det har den ønskede konsistens.

Server f.eks. mørbradgryde med kartoffelmos, ris og/eller brød. Drys de sprøde bacontern og evt. frisk persille over ved servering.

Klik her og få vores gratis e-kogebog med de lækreste opskrifter.

Indsendt af
d.
24.02.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.