Pulled pork af nakkefilet i stegeso

Virkelig lækker pulled pork lavet i stegeso, så kødet holder sig fantastisk saftigt.

  • Så er kødet klar til til at blive "pulled" fra hinanden.
  • BBQ saucen i bunden af stegesoen.
  • Bund af æble og rødløg.
  • Kødet er klar til at komme i ovnen.
  • Et fad med pulled pork.
  • Her i en burger med portobellosvampe som burgerboller.

Til 8 personer

Rub

BBQ sauce

Bland ingredienserne til rub'en/krydderiblandingen sammen. Grid rub'en godt ind i nakkefileten. Lad det evt. trække nogle timer eller natten over i køleskabet (dette kan dog sagtens udelades - jeg synes ikke det gør den store forskel).

Fyld stegesoen med vand (både overdel og underdel) og lad det stå et kvarters tid. Hæld derefter vandet ud. Det er for at sikre at stegesoen ikke springer, når den kommer i ovnen.

Bland ingredienserne til BBQ saucen sammen. Hæld den i bunden af stegesoen (altså kun i underdelen). Skær æblet i store både og rødløgene i halve. Fordel dem i bunden af stegesoen, så nakkefileten kan ligge ovenpå uden at røre saucen for meget.

Læg kødet i, kom låget på og sæt det i ovnen på ved 120 grader i 9 timer.

Tag stegesoen ud af ovnen og lad den trække med låg på i en halv times tid inden kødet tages op og trækkes fra hinanden med to gafler.

Hæld evt. noget af BBQ saucen overkødet, så det bliver endnu mere saftigt.

Servér f.eks. i pulled pork burger med coleslaw, i quesadillas eller hvad du har lyst til.

Indsendt af
d.
02.01.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.