Tærte med pulled pork

Den sprøde tærtebund favner det lækre fyld med stykker af pulled pork. Hele herligheden toppes af med dejlig smeltet ost, og tærten kan med fordel serveres med en frisk grøn salat til.

  • Pulled pork tærte med smeltet cheddar på toppen.
  • Fyldet vendes sammen.
  • Tærten er klar til at komme i ovnen.
  • Inden der kommer ost på.
  • Et stykke med pulled pork.

Til 4 personer

Rul tærtedejen ud, og kom den i et tærtefad.

Bland æg og hytteost sammen i en skål. Krydr med salt og peber.

Skær peberfrugten i tern, og hak løgene. Bland dem i æggemassen sammen med majsene.

Bland pulled pork og barbeque sauce sammen i en anden skål. Vend det derefter i æggemassen - det skal ikke blandes helt, blot vendes let sammen. Fordel fyldet over tærtebunden.

Bag tærten i ovnen ved 200 grader i 50 minutter. Når der mangler 10 minutter, kan der evt. drysses revet ost på.

Indsendt af
d.
24.02.15.
Kategori: