Quiñoa med chorizo

Quiñoa er blevet populært herhjemme i de seneste år og det med god grund. Frøene har nemlig ikke bare et højt proteinindhold, men er også rige på mange af de essentielle aminosyrer.

I denne ret kombineres de med den krydrede chorizo, farverige grøntsager samt smagsgivende krydderier og hvidvin. Den perfekte hverdagsspise: Sund, nem at lave og mættet med smag.

  • En lækker hverdagsret med quinoa og chorizo.
  • Retten simrer i gryden.
  • Forårsløgene kommes i lige inden servering.
  • Persille på toppen.

Til 3 personer

Snit rødløg og hvidløg. Svits det i olien i en gryde. Skær peberfrugterne i grove tern og kom dem i gryden.

Fjern skindet fra chorizopølsen og skær den i tern. Kom ternene og quiñoaen i gryden. Lad det svitse i 30 sekunder før vinen tilsættes.

Tilsæt hønsebouillon og lad retten simre et kvarters tid. Smag til med salt, peber og paprika.

Snit forårsløgene og kom dem i gryden lige inden servering.

Servér med friskhakket persille.

Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.