Rejecocktail med ananas

Servér denne simple og moderniserede udgave af den klassiske rejecocktail. Den er tilført et sødt og frisk pift i form af ananasstykker og hakket rødløg.

Den dekorative ret er især populær som forret ved festlige lejligheder.

  • Jeg bruger tigerrejer i rejecocktails - de er mere faste og sprøde.

Til 4 personer

Pres rejerne fri for lage. Hak rødløget fint. Skyl salaten grundigt. Fjern skrællen fra ananasen og skær frugtkødet i små tern.

Anret lagvis i 4 glas. Først med lidt dressing i bunden, dernæst lidt løg, salat, rejer og ananas. Fortsæt så fremdeles med flere lag.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
06.01.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.