Røræg med tomat og løg

Tomat og løg kan virkelig peppe de traditionelle røræg op, så de får endnu mere smag. Og det er super let at lave.

  • Billedet er ikke blevet så godt, men det ændrer ikke ved at røræg med tomat og løg smager fantatisk.
  • Her er der zoomet helt ind.

Til 2 personer

Hak løg og hvidløg og steg det i olien på en pande ved middel varme. Det skal ikke brune.

Skær tomaterne i tern og kom dem på panden.

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem let med en gaffel. Hæld æggemassen på panden og bland den godt sammen med løgene og tomaterne. Rør jævnligt, så det ikke brænder på.

Når røræggene har den ønskede konsistens, tages panden af varmen og der smages til med salt og peber. Servér mens de er varme (kan evt. holdes varme i et fad i ovnen med sølvpapir over).

Indsendt af
d.
11.04.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.