Æggemuffins med skinke og tomat

Æggemuffins er en nem måde at lave æg på, og her er de dejlige muffins fyldt med skinke og frisk tomat. De kan bruges til både morgenmad, frokost og forret, og da de passer sig selv det meste af tiden, er de også ideelle, hvis man skal have gæster til brunch.

  • De små stykker tomat og skinke kan stadig ses i toppen
  • Her har de fået fem minutter i ovnen
  • To nybagte æggemuffins klar til at blive spist

Til 12 stk

Slå æggene ud i en skål, og pisk dem med mælk, oregano, salt og peber.

Smør muffinforme (i silikone eller metal) med lidt smør eller olie, og fordel æggeblandingen i formene.

Bag dem i ovnen i 5 minutter ved 200 grader.

Hak løg fint, og skær tomat i små tern. Fordel løg, tomat og skinke i dine æggemuffins, og bag dem i yderligere 20 minutter.

Grunden til, at fyldet først tilsættes efter 5 minutter, er, at det ellers ville falde til bunds.

Indsendt af
d.
03.02.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.