Salat med perlebyg og æbler

De sprøde æbler og de fine små stykker af gulerødder løfter virkelige perlebygsalaten og gør den både let og frisk. Den passer rigtig godt til f.eks. fjerkræ, svinekød eller fisk.

  • En portion af den lækre perlebygsalat
  • Æblerne og gulerødderne kommer virkelig til deres ret i denne salat.

Til 3 personer

Kom perlebyg og grøntsagsbouillon i en gryde, og bring det i kog. Lad det koge (UDEN låg) i ca. 20 minutter.

Skræl gulerødderne, og skær dem i fine tern. Når perlebyggen har kogt i 20 minutter, kommes gulerodsternene i gryden og koger med i yderligere 5 minutter. Hæld derefter overskydende væde fra, og lad perlebyg og gulerødder køle af.

Hak løg og timian fint.

Skyl æblerne, og skær dem i tern. Pres citronsaft over - det forhindrer æblerne i at blive brune.

Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og servér salaten.

Indsendt af
d.
09.12.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.