Squashkage med flødeostglasur

Den dejlige smag af squash og sødt bagværk forenes formidabelt i denne squashkage, som har en god, svampet konsistens, varieret med sprøde stykker af hakkede mandler. Den toppes med en drøm af cremet flødeostglasur.

  • Squashkagen ser tiltalende ud med den sarte, hvide flødeostglasur.

Til 1 stk

Dej

Flødeostglasur

Riv squashen groft.
Hak mandlerne groft (der kan også bruges hasselnødder, valnødder eller pecannødder).

Æg, sukker og olie piskes eller røres sammen.
Bland mel, bagepulver, natron, salt, vaniljesukker og kanel, og sigt det i æggemassen.
Tilsæt squash og mandler.

Hæld dejen i en smurt form. Bag squashkagen i ca. 50 minutter ved 200 grader.

Rør ingredienserne til flødeostglasuren sammen (bedst med en elpisker).

Kom glasuren på kagen, når denne er afkølet.

Indsendt af
d.
04.09.13.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.