Sundt bananbrød uden sukker

Ufattelig lækkert og sundt bananbrød, der ikke indeholder sukker. Brødet får i stedet sin sødme fra bananer og dadler, og det fiberrige fuldkornsmel gør det dejligt mættende.

  • Lækkert og svampet bananbrød uden sukker og med fuldkornsmel, så det kan spises med god samvittighed.
  • Spis f.eks. brødet som en sød snack eller smør det med pålæg.

Til 1 form

Fedtfattig

Blend dadler, bananer og æg, til der ikke er flere klumper. Hæld massen over i en skål.

Rør olie, fuldkornsmel, salt og vaniljepulver i. Si bagepulver, natron og hvedemel i skålen, og bland det hele godt sammen.

Hak chokoladen, og vend det i dejen.

Hæld dejen i en smurt brødform, og bag bananbrødet ved 175 grader i ca. 35-40 minutter. Kom evt. sølvpapir hen over formen, hvis det bliver for mørkt, inden det er gennembagt.

Servér på kagebordet eller som et mellemmåltid med f.eks. et tyndt lag smør.

Indsendt af
d.
21.03.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.